Aanmelden Keurmerk

Beste reparateurs en dienstverleners,

Heb je een passie voor kwalitatieve reparaties en streef je naar uitmuntendheid in je vak? Sluit je dan aan bij GoedGerepareerd, het toonaangevende platform voor hoogwaardige reparatiediensten! Wij geloven in vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, en we nodigen jou uit om deel uit te maken van ons groeiende netwerk van gecertificeerde reparateurs.

Meld je vandaag nog aan voor het GoedGerepareerd-keurmerk en geniet van de voordelen van erkenning en zichtbaarheid in de branche. Ons keurmerk is een symbool van vertrouwen en kwaliteit, en het geeft jouw reparatiebedrijf de mogelijkheid om uit te blinken.

( het traject kan tot 5 weken duren ivm met eventuele steekproef bij uw onderneming )

Hoe meld je je aan?

  1. vul hier onder aanmeldformulier aan .
  2. Klik op de “Aanmelden” knop en volg de eenvoudige stappen.
  3. Zorg ervoor dat je voldoet aan onze kwaliteitsnormen en criteria.
  4. Na goedkeuring ontvang je het GoedGerepareerd-keurmerk om te tonen aan jouw klanten.

Voor wie is het telefoon reparatie keurmerk?

Het telefoon reparatie keurmerk is voor telefoonwinkels en reparatiediensten die zich wilt aansluiten bij een netwerk van gecertificeerde reparateurs en technici die zich willen onderscheiden van de rest. Niet iedereen kan ook zomaar een keurmerk krijgen, na aanmelding word uw bedrijf gescreend en komt er een mystery guest langs voor een aantal vragen of laat een reparatie uitvoeren. Na de reparatie word de telefoon nagekeken op kwaliteit en of er bijvoorbeeld na een scherm reparatie wel een lcd sticker word geplakt.
 
Iedereen die het Goed gerepareerd keurmerk logo op de winkel en website heeft zichzelf bewezen als gecertificeerd bedrijf en staalt dit ook uit aan de klanten. Via onze kaart is het makkelijk om voor de klant te zoeken naar een betrouwbaar bedrijf voor zijn/haar reparatie.
 

Vraag de brochure aan

Na het invullen download uw gemakkelijk de gids met al onze futureproof opleidingen en trainingen in één PDF

Gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek in. Dan helpen we je graag met het vinden van een passende opleiding of training die volledig aansluit bij jouw leerdoelen en ambities.