Basis cursus telefoon reparatie

Leer de fundamentals van het repareren van verschillende smartphones als telefoon reparateur met deze 1-dag cursus. 

Voor €699,- excl. BTW | 8 uur

Locatie: Obdam  (NL) of Diksmuide (BE)

- Inclusief een rijk gevulde lunch

- inclusief alle benodigde reparatie uitrusting

Bodhi Dogger

Reparatie expert

Onze cursisten belonen onze cursussen gemiddeld met een 9.3

Vandaag leren, morgen repareren

Basis cursus telefoon reparatie

Tijdens de opleiding helpen we jou telefoons en smartphones te leren repareren zodat jij dit zelf kunt, of als service kan aanbieden. Deze cursus is voor degene die nog helemaal geen ervaring met telefoonreparatie hebben, een thuisreparateur zijn of werkzaam zijn bij een reparatiewinkel (of zelf een reparatiewinkel hebben). De cursussen van GoedGerepareerd zijn geschikt voor iedereen die verder wilt leren. Deze cursus is leerzaam bijvoorbeeld als je wilt leren om zelf het scherm of de accu van je smartphone te vervangen. Dit kan je veel geld besparen in de toekomst.

Zo is de Basis cursus telefoon reparatie opgebouwd

De cursus bestaat uit meerdere hoofd trainingen die telkens op elkaar aansluiten en die besproken gaan worden:

 • Op een efficiënte manier defecten herkennen
 • Hoe je een reparatie moet voorbereiden (ESD veilig werken)
 • Omgaan met de juiste tools
 • Onderdelen vervangen zoals: scherm, batterij, camera, oplaadpoort, etc
 • Backcovers vervangen
 • Problemen vaststellen
 • Software herstellen
 • En nog veel meer!

Waarom een telefoon reparatie cursus volgen?

Smartphones worden alsmaar duurder door alle nieuwe technieken die gebruikt worden. De reparatie van een smartphone is een stuk duurder geworden als een aantal jaar geleden, dit komt doordat de reparaties steeds moeilijker worden. Het is dus een stuk voordeliger om het zelf te doen. Maar waar begin je? In onze 1 dag cursus leer je alle basis stappen om uiteindelijk zelf telefoons te repareren. 

Waarom een cursus volgen bij GoedGerepareerd

Bij GoedGerepareerd wordt je begeleid door een opleider die zelf ook repareert. U kunt tijdens de cursus al uw vragen stellen. Onze opleiders voeren iedere dag reparaties uit, zo blijven onze cursussen up-to-date met de nieuwste reparatie technieken.

Onze cursussen worden volledig voor je voorbereid zodat je zelf niks mee hoeft te nemen. GoedGerepareerd  zorgt voor onderdelen, gereedschap, toestellen met problemen om op te oefenen, al het overige benodigde lesmateriaal en een rijk gevulde lunch (eventuele allergieën kunt u van te voren bij ons aangeven).

Deze telefoon reparatie cursus is geschikt voor:

 • Mensen met weinig tot geen telefoon reparatie ervaring
 • Thuisreparateurs of doe-het-zelfers

Weet je niet zeker of deze cursus wat voor jou is? Voel jij je niet thuis in de bovenstaande groepen? Bekijk onze uitgebreide cursus voor telefoon reparatie. Past dit ook niet bij je? Neem contact met ons op dan kijken we samen naar je wensen en maken we een cursus op maat.

Samenvatting van de dag

 • Les van ervaren reparatie experts
 • Uitgebreide cursus van 8 uur
 • Inclusief een rijk gevulde lunch
 • Inclusief reparatie uitrusting en benodigde lesmateriaal
 • Einde van de dag krijg je een certificaat

De cursus

Plan een gratis adviesgesprek

Vind de training of cursus die bij je past. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee.

Iets nog steeds onduidelijk?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen

Soms kan de gemeente de kosten voor een opleiding vergoeden. Uw klantbegeleider bepaalt of u voor een vergoeding in aanmerking komt. Hiervoor kan je bij de plaatselijke gemeente terecht.

Voor vrijwel elke opleiding hebben we een andere opleider aangewezen. Ieder van ons heeft een eigen specialiteit en vakgebied. Zo is het belangrijk voor ons dat de opleider ten alle tijde minimaal 10 jaar ervaring heeft in zijn vakgebied.

Na de training begint eigenlijk pas je leerproces, je heb de nodige kennis opgedaan tijdens de cursus en het is nu aan jou om dit in de praktijk uit te voeren. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Zo heb je nauw contact met een van je opleiders en kan je deze elke dag een berichtje sturen of even videobellen als je er niet uit komt. Bovendien word je telkens ge-update over de nieuwste technieken over nieuwe modellen en tools.

We raden altijd aan om eerst goed te kijken hoe je jezelf verder kan ontwikkelen na de cursus en raden niet aan om snel een nieuwe cursus te nemen. Maak vooral gebruik van de hulp op afstand na de training. Na 6 maanden kunnen we eens gaan kijken of we je nog van dienst kunnen zijn in een stap hoger en evt een vervolg cursus van bijvoorbeeld 1 dag.

Nee, sommige trainingen hebben een minimale ervaring nodig van 5+ jaar. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een cursus te doen microsolderen expert als u nog geen ervaring heeft in het microsolderen.

Als u al ervaring heeft en uw kennis wilt uitbreiden, laat dan een van onze collegas contact met u opnemen om samen training op maat samen te stellen. Zo weet je zeker dat er een juiste keuze word gemaakt qua training.

Jazeker, we hebben standaard opleidingen waar eigenlijk de basis principes uitgelegd worden zodat alle punten behandeld worden. Heb je al langer ervaring? Dan gaan we samen een plan van aanpak met je bespreken met de punten die je nog niet heb geleerd of waar eventueel nog verbetering in kan.

Dit kan voor vrijwel alle cursussen met uitzonderling van CPU trainingen.

Even overleggen?

Vind de training of cursus die bij je past. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee.

Of neem direct contact op

Isa Kolle

Opleidingsadviseur

Vraag de brochure aan

Na het invullen download uw gemakkelijk de gids met al onze futureproof opleidingen en trainingen in één PDF

Gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek in. Dan helpen we je graag met het vinden van een passende opleiding of training die volledig aansluit bij jouw leerdoelen en ambities.