Forum voor onze leden

Geschreven door Jurre Stuyt

29 mei 2024

Inhoud

Bij Goed Gerepareerd gaan we verder dan alleen onaangekondigde controles bij reparatiebedrijven in de telecom- en ICT-sector. Wij zijn jouw partner wanneer het erop aankomt om uitdagingen aan te pakken, of het nu gaat om lastige reparaties of andere technische problemen. Ons team staat klaar om je bij te staan met praktische oplossingen.

Stuit je op een juridische kwestie? Geen zorgen. Ons team van ervaren juristen staat paraat om je te ondersteunen bij geschillen met klanten of leveranciers, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet.

Daarnaast hebben we het Micro Supplies Forum, een repair community waar je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen, en toegang hebt tot waardevolle bronnen zoals reparatiesoftware en moederbordschema’s. Of je nu vastzit met een specifieke reparatie of gewoon je kennis wilt uitbreiden, het Micro Supplies Forum is er om je te helpen.

Waarom een forum? Kan ik niet gewoon bellen?

Een forum biedt veel meer dan alleen het lezen van informatie; het is een plek waar ervaringen worden gedeeld en de community elkaar helpt. Stel je voor dat je een vraag hebt over een reparatie. Als je je opleider belt, krijg je ongetwijfeld een goed antwoord. Maar als je dezelfde vraag in het forum plaatst, beantwoordt diezelfde opleider jouw vraag, en kunnen anderen ook van dit antwoord leren. Dit betekent dat jouw vraag niet alleen jou helpt, maar ook anderen binnen de community.

Daarnaast kun je altijd terugkeren naar het forum om antwoorden opnieuw te bekijken, mocht je iets vergeten zijn. Zo draag je bij aan de repair community, terwijl je zelf ook geholpen wordt. Iedereen die lid is van Goed Gerepareerd kan elkaar zo kennis bijbrengen en van elkaar leren.

Kan ik me aanmelden op het forum?

Ja, iedereen die lid is van Goed Gerepareerd of een opleiding bij ons heeft gevolgd, kan zich aanmelden op het forum. Het enige wat je hoeft te doen, is je registreren en een berichtje sturen met de naam waarmee je je wilt aanmelden. Wij zorgen dan dat je toegang krijgt.

Als je je niet registreert, kun je wel enkele posts zien, maar je zult geen vragen kunnen stellen of schema’s kunnen downloaden. Werk je bij een bedrijf dat bij ons is aangesloten? Stuur dan even een mail naar [email protected], en wij regelen de rest voor je. Sluit je aan bij onze community en maak optimaal gebruik van alle voordelen!

Jurre Stuyt