ONTEVREDEN OVER REPARATIES

Niet Tevreden na Reparatie? 

Heb je het gevoel dat jouw vertrouwen is geschonden bij de reparatie van je telefoon of tablet? Ervaar je teleurstelling of ben je niet tevreden met de uitgevoerde reparatie? Ontdek wat GoedGerepareerd voor je kan betekenen.

Wij ontvangen wekelijks verzoeken voor een second opinion van ontevreden klanten. Bij GoedGerepareerd bieden we deskundig advies waarop je kunt vertrouwen, zodat je de juiste stappen kunt zetten om de situatie te verbeteren.

Voorbeeldsituaties:

1. Mijn toestel bevat cruciale gegevens, maar het is als total loss verklaard. Is er nog hoop?
2. Het scherm van mijn iPhone 7 is vervangen, maar nu is de speaker kapot, die eerder perfect werkte. Bovendien heeft de reparateur extra kosten in rekening gebracht!

Bij dergelijke problemen is het verstandig een second opinion aan te vragen. In 70% van de gevallen blijkt dat je telefoon niet total loss is. Het gebrek aan kennis bij de reparateur kan ertoe leiden dat er niets voor je wordt gedaan, waardoor je denkt dat alle informatie in je telefoon verloren is.

Schaderapport:

Als oplossing stelt onze expert een schaderapport op, zodat je als klant precies weet waar je aan toe bent. Het rapport legt duidelijk uit wat er fout is gegaan tijdens de reparatie, of je telefoon kan worden hersteld, en wat de mogelijke reparatiekosten zijn. Dit schaderapport kunt u ook gebruiken als eventuele bewijsmateriaal in een rechtszaak.

Voorbeeld:
Vaak vergeet de reparateur bij het vervangen van een scherm de accu los te koppelen voordat hij aan de reparatie begint. Dit kan leiden tot beschadiging van de backlight, wat niet meer kan worden hersteld door eenvoudigweg het scherm opnieuw te vervangen. Deze fout van de reparateur wordt helder uitgelegd in ons schaderapport.

Wat zelf te doen?

Test je telefoon of tablet op functies voordat je het ter reparatie aanbiedt. Deze kunnen vervolgens door de reparateur worden genoteerd op de bon en nogmaals worden doorgenomen.

Voor een second opinion kun je het onderstaande formulier invullen. De expert zal de tijd nemen om een schaderapport op te stellen, waarvoor een eenmalig bedrag van 49 euro wordt berekend.

Als de expert bevestigt dat je gelijk hebt, en deze is aangesloten bij Goedgerepareerd.nl wordt het klachtengeld door de reparateur aan jou terugbetaald.

Niet Tevreden na Reparatie? Vraag om een Second Opinion bij GoedGerepareerd.

Heb je het gevoel dat jouw vertrouwen is geschaad bij de reparatie van je telefoon of tablet? Ervaar je teleurstelling of ben je niet tevreden met de uitgevoerde reparatie? Ontdek wat GoedGerepareerd voor je kan betekenen.

Wekelijks ontvangen wij vragen voor een second opinion van ontevreden klanten. Bij GoedGerepareerd.nl bieden we deskundig advies dat je kunt vertrouwen.

Vraag de brochure aan

Na het invullen download uw gemakkelijk de gids met al onze futureproof opleidingen en trainingen in één PDF

Gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek in. Dan helpen we je graag met het vinden van een passende opleiding of training die volledig aansluit bij jouw leerdoelen en ambities.