Over ons

Inhoud

Goed Gerepareerd

Goed Gerepareerd is een officieel opleidingsinstituut dat zich richt op zowel telefoon reparatie als micro soldeer cursussen. Ons doel is om iedereen de vaardigheden te geven om een echte professionele reparateur te worden en te leren hoe ze kleine elektronische componenten kunnen solderen. Onze cursussen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met reparaties. Onze ervaren instructeurs geven duidelijke uitleg en bieden veel oefeningen om de vaardigheden te verbeteren. Wij geloven dat iedereen de capaciteiten heeft om een echte reparateur te worden. Doe mee en leer hoe je je eigen telefoon kunt repareren!

Onze prijzen zijn all-in

Transparantie vinden we belangrijk. Of eigenlijk, cruciaal. Want hoe goed onze trainingen ook zijn, van kleine lettertjes en onverwachte wijzigingen word jij niet blij. Daarom zijn we open over onze tarieven: je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Deze prijs is inclusief de tools die je nodig heb voor de reparaties en de telefoons of moederborden met micro solderen. Daarnaast zijn onze trainingen altijd op de zelfde locaties, Misschien moet je dus de trein of auto pakken, maar je weet zeker dat jouw training niet verplaatst wordt naar een andere plek. Woon je verder dan 100km van een van onze opleidingslocaties? Dan krijg je van ons een hotel overnachting inclusief ontbijt.

Iedereen die bij ons cursus heeft gevolgd of lid is van het Goed Gerepareerd keurmerk kan met al zijn/haar vragen terecht op ons forum. Daar staan tal van tips en tricks op het gebied van telefoon, tablet en laptop reparatie. Mocht je een vraag hebben die er niet tussen staat? Dan kan je deze altijd stellen en er zal een medewerker of mede reparateur een antwoord op je vraag hebben.

Blijven leren

Ook voor de gevorderde reparateurs hebben we een uitgebreide reparatie cursus. Deze cursus leert je de meest lastigste reparaties die je zou moeten kunnen als je een eigen telefoonwinkel wilt beginnen. Ook zitten de beginstappen van het micro solderen in deze cursus. Denk hieraan aan een oplaadconnector solderen van een Samsung Tablet of de microfoon solderen die door waterschade niet meer werkt. Werken met een power-supply wordt hierna ook zeer gemakkelijk.

Telefoon reparatie opleidingen kunnen vergoed worden door je werkgever of UWV. Hiervoor moet je wel eerst een aanvraag doen en vragen naar de mogelijkheden.

Belang van een Keurmerk

Een keurmerk, zoals Goed Gerepareerd is van groot belang voor telefoonreparatiewinkels om verschillende redenen:

  • Betrouwbaarheid en Kwaliteit: Het keurmerk dient als een garantie voor klanten dat de reparatiewinkel betrouwbaar is en hoogwaardige service biedt. Goed Gerepareerd verzekert consumenten dat de winkel aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoet, wat het vertrouwen van klanten vergroot.
  • Transparantie en Eerlijkheid: Het keurmerk bevordert transparantie in de dienstverlening. Winkels die het Goed Gerepareerd-keurmerk dragen, moeten voldoen aan specifieke criteria en duidelijke informatie verstrekken over hun diensten, prijzen en garanties. Dit bevordert eerlijke zakelijke praktijken.
  • Consumentenbescherming: Het keurmerk fungeert als een beschermingsmechanisme voor consumenten. Als klanten problemen ondervinden met de reparatie of service, kunnen ze vertrouwen op het keurmerk als een extra laag van consumentenbescherming. Goed Gerepareerd kan bijvoorbeeld bemiddelen bij geschillen en ervoor zorgen dat de consument eerlijk wordt behandeld.
  • Professionaliteit en Deskundigheid: Het dragen van het keurmerk toont aan dat de reparatiewinkel professioneel en deskundig is. Goed Gerepareerd kan eisen stellen aan de kwalificaties van het personeel en ervoor zorgen dat de winkel op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoonreparaties.
  • Versterking van Concurrentievermogen: Winkels met het Goed Gerepareerd-keurmerk onderscheiden zich van concurrenten die mogelijk geen keurmerk hebben. Consumenten hebben de neiging te kiezen voor winkels die aantoonbaar voldoen aan hoge normen, wat de concurrentiepositie van een reparatiewinkel versterkt.
  • Positieve Bedrijfsreputatie: Het keurmerk draagt bij aan een positieve bedrijfsreputatie. Klanten associΓ«ren het keurmerk met kwaliteit en service, wat kan leiden tot positieve mond-tot-mondreclame en herhaalde zaken.

In het kort biedt het Goed Gerepareerd-keurmerk dus voordelen op het gebied van betrouwbaarheid, transparantie, consumentenbescherming, professionaliteit, concurrentievermogen en bedrijfsreputatie. Winkels die dit keurmerk dragen, tonen hun inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, waardoor ze een aantrekkelijke keuze worden voor consumenten die op zoek zijn naar telefoonreparatiediensten.

Gratis adviesgesprek

20 minuten

Plan jouw gratis adviesgesprek in. Dan helpen we je graag met het vinden van een passende opleiding of training die volledig aansluit bij jouw leerdoelen en ambities.