Over ons

© GoedGerepareerd

GoedGerepareerd.nl is een cursusbedrijf dat zich richt op zowel telefoon reparatie als micro-soldeer cursussen. Ons doel is om iedereen de vaardigheden te geven om een echte professionele reparateur te worden en te leren hoe ze kleine elektronische componenten kunnen solderen. Onze cursussen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met reparaties. Onze ervaren instructeurs geven duidelijke uitleg en bieden veel oefeningen om de vaardigheden te verbeteren. Wij geloven dat iedereen de capaciteiten heeft om een echte reparateur te worden. Doe mee en leer hoe je je eigen telefoon kunt repareren!

Transparant over prijs en locatie

Transparantie vinden we belangrijk. Of eigenlijk, cruciaal. Want hoe goed onze trainingen ook zijn, van kleine lettertjes en onverwachte wijzigingen word jij niet blij. Daarom zijn we open over onze tarieven: je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Daarnaast zijn onze trainingen altijd op de zelfde locaties, Misschien moet je dus de trein of auto pakken, maar je weet zeker dat jouw training niet verplaatst wordt naar een andere plek.

Blijven leren

Ook voor de gevorderde reparateurs hebben we een uitgebreide reparatie cursus. Deze cursus leert je de meest lastigste reparaties die je zou moeten kunnen als je een eigen telefoonwinkel wilt beginnen. Ook zitten de beginstappen van het micro solderen in deze cursus. Denk hieraan aan een oplaadconnector solderen van een Samsung Tablet of de microfoon solderen die door waterschade niet meer werkt. Werken met een power supply wordt hierna ook zeer gemakkelijk.

Telefoon reparatie opleidingen kunnen vergoed worden door je werkgever of UWV. Hiervoor moet je wel eerst een aanvraag doen en vragen naar de mogelijkheden.