Meld misbruik

Inhoud

Welkom bij Goed Gerepareerd

Dé plek waar transparantie en samenwerking hoog in het vaandel staan. Ons herkenbare logo staat niet alleen symbool voor onze identiteit, maar ook voor onze inzet voor integriteit en betrouwbaarheid. Bij Goed Gerepareerd streven we ernaar dat het gebruik van ons logo op websites in lijn is met onze waarden en normen.

Wij vragen vriendelijk aan alle bedrijven die ons logo op hun websites gebruiken om ervoor te zorgen dat deze doorlinken naar onze officiële website. Hiermee dragen we bij aan een consistente en nauwkeurige online weergave van onze identiteit.

Indien een bedrijf ons logo gebruikt maar niet op onze lijst van aangesloten bedrijven staat, moedigen we aan dit bij ons te melden. Jouw input is van onschatbare waarde om de integriteit van ons merk te handhaven.

Bij Goed Gerepareerd nemen we onrechtmatig gebruik van ons logo serieus. Zodra we op de hoogte worden gebracht van dergelijk misbruik, zullen we deze bedrijven die ons logo onterecht hanteren, vermelden op onze website. Deze openheid is van essentieel belang om onze gemeenschap te informeren en te beschermen tegen misleiding.

Wij hebben de mogelijkheid om deze vermeldingen toe te voegen aan onze zwarte lijst, maar hiervoor zijn we afhankelijk van jou, onze gewaardeerde gemeenschap. Samen werken we aan een betrouwbare en integere online omgeving.

Bemiddeling

Ook bemiddelen we met geschillen tussen 2 partijen die er samen niet uit komen. Bijvoorbeeld u heeft uw telefoon laten repareren bij een door ons aangesloten bedrijf. Tijdens reparatie is er iets mis gegaan en deze winkel wilt dit niet oplossen, dan kunnen wij tot een goede oplossing komen voor beide partijen. In dit geval kunt u onderstaand formulier invullen en wij zorgen ervoor dat een collega binnen 24 uur contact met u opneemt.

Formulier

Gratis adviesgesprek

20 minuten

Plan jouw gratis adviesgesprek in. Dan helpen we je graag met het vinden van een passende opleiding of training die volledig aansluit bij jouw leerdoelen en ambities.